Γκέι επιστήμονες ανακάλυψαν το γονίδιο του ...ΧριστιανούΟμοφυλόφιλοι επιστήμονες ανακάλυψαν το γονίδιο που κάνει τους ανθρώπους Χριστιανούς!

Αυτό μας ενημερώνει το βίντεο που βλέπετε. Φυσικά πρόκειται για φάρσα.
Είναι όμως μια καλή απάντηση σ' αυτό το νέο είδος κοινωνικού ρατσισμού των ημερών μας, που αντιμετωπίζει κάθε διαφορετική συμπεριφορά ως πάθηση, ασθένεια ή βιολογική παρεκτροπή.
Εμένα πάντως, κάτι μου λέει ότι αν όντως ανακαλύψουμε το γονίδιο που κάνει τους ανθρώπους θρησκόληπτους, θα είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ανακαλύψουμε και τα γονίδια που κάνουν τους ανθρώπους ρατσιστές, μισαλλόδοξους, φανατικούς, επικίνδυνους...

Σχόλια

  1. Αν υπάρχουν γονίδια, που καθορίζουν τις επιλογές μας, ίσως υπάρχει κάποιου είδους θέλησης, που μας επιτρέπει να χαράζουμε το δικό μας μονοπάτι...αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο έχω την εντύπωση ότι ο καθένας θα πρέπει να αναρωτηθεί αν έχει τη δύναμη ή αν αξίζει τον κόπο να εναντιωθεί σε όλα τα εμπόδια, που έχουν στηθεί εξαρχής μπροστά του...
    (κάτι άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα κ. LUXUS ίσως θα έπρεπε να αναπτύξετε κάποιες σκέψεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και για τον τρόπο, που η "αγαπημένη" μας ΔΕΗ ενεργεί εις βάρος μας χωρίς σχεδόν καμία αντίσταση…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «κακό μάτι», η «κακιά γλώσσα» και όλα αυτά τα ανύπαρκτα

Για ποιο λόγο συνελήφθη ο "Γέρων Παστίτσιος", ο νεαρός που αποκάλυψε την απάτη που έχει στηθεί γύρω από τον μοναχό Παϊσιο.

Κοινωνικός Δαρβινισμός