Για όλους τους φίλους που προσπαθούν...

Η επιτυχία είναι μια σκάλα που τα σκαλοπάτια της είναι φτιαγμένα από αποτυχίες.
Η παρακμή είναι μια σκάλα που τα σκαλοπάτια της είναι εύκολες και άμεσες επιτυχίες.

Οι ιστορίες των ανθρώπων που πέτυχαν νωρίς και χωρίς να προσπαθήσουν, είναι ιστορίες συνήθως τραγικές. Οι ιστορίες των ανθρώπων που μέσα από αποτυχίες και δυσκολίες κατάφεραν αυτό που επιθυμούσαν είναι σχεδόν πάντα ηρωικές.

Μη φοβάστε την αποτυχία. Από την αποτυχία ο σοφός μαθαίνει και γίνεται καλύτερος σε ό,τι προσπαθεί.

Να φοβάστε την εύκολη επιτυχία. Γιατί η εύκολη επιτυχία είναι μια επιτυχία που δεν σου ανήκει πραγματικά, και όπως έρχεται έτσι μπορεί να φύγει - και τίποτα δεν μένει πίσω της.

Σχόλια

  1. Εχεις δικιο.
    Το ιδιο περιπου λεει και ο Billie Joe Armstrong των Green day:
    To do something that you feel in your heart that's great, you need to do a lot of mistakes.
    Anything that's successfull is a series of mistakes.
    Το ερωτημα ειναι μεχρι ποτε κανουμε λαθη; Δεν ερχεται μια στιγμη στη ζωη μας, που εχουμε κανει του κοσμου τα λαθη, και μπορουμε πια να ζουμε σε ισορροπια και κανωντας πραγματα για τα οποια δε μετανιωνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τώρα που δεν πέτυχα ακόμα σε όσα προσπάθησα να ξεκινήσω και τα αποτελέσματα ήταν πολλούς βαθμούς χαμηλότερα από αυτό που περίμενα. Nice :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LUXUS, Εχεις ακουστά την ιστορία με το ρωμαιοκαθολικό μοναχό και επιστήμονα Π.ΕΡΝΕΤΤΙ και τη χρονομηχανή που κατασκεύασε τη δεκαετία το '50?Γύρισε στο χρόνο και είδε ιστορικά γεγονότα.Το Βατικανό εξαφάνισε τη μηχανή αυτή. Ποιά η άποψη σου για την ιστορία αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Παναγιώτη, δεν είναι τελείως παράλογη η κατασκευή μιας τέτοιας μηχανής, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση, αν θέλεις την άποψή μου, είχε μερικά «σκοτεινά» σημεία.
    Έχω γράψει πριν αρκετά χρόνια ένα άρθρο για την περίπτωση, ίσως το προσθέσω εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Luxus, σε παρακαλώ πάρα πολύ, αν δε σου κάνει κόπο, δημοσίευσε το παλιό άρθρο σου για τον μοναχό και τη χρονομηχανή του. Το ζήτημα αυτό το πρωτοάκουσα την προηγούμενη εβδομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή και μου έκανε τεράστια εντύπωση.Να είσαι καλά και θα περιμένω τη δημοσίευση(όποτε μπορέσεις φυσικά). Χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει δογματικός Αθεϊσμός;

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ονόματός μου

Αναρχοκαπιταλισμός: Το τέλος των Κρατών και η παντοκρατορία των Ισχυρών