Λένε τα δικά τους - και είναι και Ανίκητοι!

Ο φίλος Asimetrom (γνωστός «πιστολέρο» σε διάφορα «κακόφημα στέκια» του ελληνικού διαδικτύου) βλέποντας τις θυμωμένες αντιδράσεις μου σε μια συζήτηση που είχαμε στο antidogma.gr για τον ρατσισμό, μου έφτιαξε το παρακάτω σατυρικό κομιξάκι.
Φυσικά, είναι μεγάλη μου τιμή που έκατσε και ασχολήθηκε - και γέλασα πάρα πολύ.


Σχόλια

 1. Απο οτι είδαμε στη συζητηση περι ρατσισμου καθολου ανικητοι δεν ειναι. Αν αποφασισουν οι εξυπνοι ανθρωποι να πολεμησουν το σκοταδι, αυτο δεν εχει αλλη επιλογη απο το να διαλυθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραίο σκίτσο και έξυπνοι διάλογοι...;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαχαα πολυ ωραίο!Και ναι ταιριάζει στον Λουκά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε πολλές από τις χώρες από τις οποίες προέρχονται μετανάστες ισχυέι καθεστώς ανεξέλεγκτων γεννήσεων λόγω θρησκευτικών ή κοινωνικών πεποιθήσεων. Πέρα από το γεγονός ότι η Γη δεν είναι 1 απεριόριστο μέρος (από υλική άποψη) και ότι ο καθένας μας καταναλώνει εις βάρος της, σε πολλές από αυτές τις χώρες ούτε που τους νοιάζει αν τα παιδιά θα καταλήξουν στην πορνεία ή στον πόλεμο. Δεν πρέπει να υπάρξει 1 παγκόσμια κίνηση σε αυτόν τον τομέα;(Πέρα από τα παραπάνω είμαι της άποψης ότι ο καθένας δικαιούται να ταξιδεύει για να βρει 1 καλύτερη τύχη)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «κακό μάτι», η «κακιά γλώσσα» και όλα αυτά τα ανύπαρκτα

Για ποιο λόγο συνελήφθη ο "Γέρων Παστίτσιος", ο νεαρός που αποκάλυψε την απάτη που έχει στηθεί γύρω από τον μοναχό Παϊσιο.

Κοινωνικός Δαρβινισμός