Μπλε ή Πράσινο Χάπι; Τι θα ...ψηφίσετε;

Άλλο ένα δίλημμα που μας θέτουν οι κυβερνώντες.
Όχι, ούτε εδώ θα πάρουμε.

Όυτε Μπλε, ούτε Πράσινο χάπι!

Ποια η διαφορά εξάλλου;
Η μόνη διαφορά των μεγάλων κομμάτων είναι ποιο από αυτά έχει περισσότερους ηθοποιούς και αθλητές στην λίστα του, και σε ποιο αναλογούν τα λιγότερα σκάνδαλα.
Η ανεπάρκειά τους φαίνεται από το γεγονός ότι επιζητούν τόσο μα τόσο την επιφάνεια...

Το θέμα είναι ποιος φταίει για αυτήν την κατάσταση. Θέλετε να σας απαντήσω;

Εμείς φταίμε. Γιατί απλώς μιλάμε και παραπονιόμαστε, αλλά δεν δρούμε.
Γιατί μπορεί να εντοπίζουμε το πρόβλημα, αλλά δεν αναζητάμε ποτέ μια λύση.
Γιατί ίσως μάθαμε να φιλοσοφούμε, αλλά η φιλοσοφία μας δεν φτάνει στο να αναγνωρίσει την αξία της δράσης, της όποιας δράσης...

Θα μου πείτε, τι να κάνουμε; Να φτιάξουμε και εμείς ένα κόμμα;

Ναι, κύριοι. Ναι! Φτιάξτε ένα κόμμα!

Είναι καλύτερα από το να μη φτιάχνετε τίποτα και να παρασυρόσαστε ως φύλλα στον άνεμο, σύμφωνα με τη θέληση του κάθε έξυπνου που απλώς τολμά να κάνει αυτό που δεν τολμάτε εσείς.
Φτιάξτε μια δική σας πολιτική θεωρία και άποψη. Είναι καλύτερα από το να μην έχετε ΚΑΜΙΑ πολιτική θεωρία και άποψη.
(Εξάλλου, ό,τι και να σκεφτείτε, σίγουρα θα είναι καλύτερο από την πολιτική άποψη των μεγάλων κομμάτων που ΔΕΝ έχουν καμιά πολιτική άποψη!)

Πιστεύετε στην αναρχία; Κάντε ένα αναρχικό κόμμα. Μπορεί να ακούγεται φαύλο, αλλά είναι καλύτερα από το να λέτε ότι είσαι αναρχικοί μα να υποστηρίζετε με τη δράση σας τα δύο μεγάλα, «οικογενειακά*» κόμματα.

(*Η διαφορά ανάμεσα στη Βασιλεία και στη Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ότι στη Βασιλεία κυβερνά μια οικογένεια, ενώ στη Δημοκρατία, δύο!)

Πιστεύετε στον εθνικισμό; Κάντε ένα εθνικιστικό κόμμα. Αλλά πραγματικό εθνικιστικό κόμμα είναι κάποιο που έχει ιδανικά, πιστεύει στον ιπποτισμό και στον ηρωισμό και όχι ένα που να βάζει παρουσιάστριες κουτσομπολίστικων σόου να το εκπροσωπήσουν στο ψηφοδέλτιό του... Ο εθνικιστής οφείλει να είναι Λεωνίδας, όχι μαϊντανός τηλεοπτικών καναλιών!

Κάντε ιατρικά, ή επιστημονικά, ή εμπορικά, ή παγανιστικά, ή αθεϊστικά, ή φιλοσοφικά κόμματα. Όλα έχουν νόημα.
Γιατί η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή για να δουλέψει. Και «συμμετοχή» δεν σημαίνει συμμετοχή (ή υποταγή) σε κάποιο μεγάλο κόμμα. Σημαίνει να παίξετε και εσείς το παιχνίδι, με όποιον τρόπο νομίζετε εσείς ότι πρέπει να παίζεται το παιχνίδι.

Ούτως ή άλλως και τα μεγάλα κόμματα ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο, ως ιδέες κάποιου.

[Στην Ελλάδα βέβαια, για να μη γελιόμαστε, τα μεγάλα κόμματα ξεκίνησαν απο εξωγενείς παράγοντες: Τους Μπλε παραδοσιακά τους έφτιαξαν και τους υποστήριζαν οι «Ευρωπαίοι Σύμμαχοι», τους Πράσινους ο «Θείος Σαμ» --τώρα βέβαια οι υποστηρικτές αυτών των δύο έχουν αντιστραφεί-- τους κόκκινους ο Ιβάν ο Τρομερός, κλπ κλπ...
Αλλά αυτή η ιστορική αλήθεια πλέον έχει χάσει το νόημά της. Όλα τα κόμματα σήμερα υπακούν μονάχα στη τεράστια εξουσία των αριθμών: Στη στατιστική, στη ακροαματικότητα, και στο... ύψος του βουλευτικού μισθού.)

Το πραγματικό μυστικό πίσω από την πρότασή μου --και για αυτό σας προτείνω να προσπαθήσετε να κάνετε μια πολιτική κίνηση, οποιαδήποτε πολιτική κίνηση-- είναι ότι μόλις προσπαθήσετε ακόμη και την πιο τρελή πολιτική ιδέα να οργανώσετε, θα καταλάβετε πολλά μυστικά για το πώς λειτουργούν όλα αυτά τα πράγματα.
Αν επιμείνετε, αργά ή γρήγορα θα δείτε τα κόλπα με τα οποία κάποιοι κυβερνούν τον πλανήτη μας...

Δεν είναι μυστικό εξάλλου, ότι το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού πολιτικού σκηνικού αποτελείται από άτομα που στις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν οι νεαροί που όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στους δικτάτορες.

Τότε, έκαναν μια ανοησία, όπως τους έλεγαν όλοι.
Αλλά αυτή η ανοησία ήταν η κίνηση που τους βοήθησε να παραμερίσουν λίγο το πέπλο. Μπήκαν στο παιχνίδι. Και κάποιοι, αποφάσισαν να επενδύσουν σ' αυτούς τους θαραλλέους νεαρούς και να τους μετατρέψουν σε πολιτικούς - για τα δικά τους συμφέροντα βέβαια. Αλλά, αυτοί οι άνθρωποι έστω και λίγο, επηρέασαν τις εξελίξεις.
Όλοι, ακόμη και οι πιο ισχυροί, αυτό εξάλλου μπορούν μόνο να κάνουν. Να επηρεάσουν λίγο τις εξελίξεις.

Μήπως είναι καιρός να πιστέψετε ότι και εσείς μπορείτε να επηρεάσετε τον κόσμο γύρω σας;

Σχόλια

  1. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να φτιάξουμε τόσα πολλά και διαφορετικά κόμματα όσα λες. Κατα τη γνώμη μου η άποψη αυτή είναι ουτοπική. Με τα σημερινά δεδομένα χρειάζονται απίστευτα χρήματα, γνωριμίες κλπ για να οργανωθεί ένα κόμμα και ακόμη περισσότερα χρήματα για να προωθηθεί.
    Ποιος θα πάρει την ευθύνη στη σημερινή Ελλάδα του τίποτα να αφιερώσει τη ζωή του στη σύσταση ενός νέου κόμματος. Όσοι το έκαναν, αργά ή γρήγορα "πουλήθηκαν" κι επέστρεψαν στη ζεστασιά-σιγουριά των 2 μεγάλων κομμάτων. Ποιος θα πάρει την ευθύνη; Ο χ που είναι σκλάβος των τραπεζών και αγωνίζεται για τα προς το ζην; Ο ψ που είναι βολεμένος και δεν έχει λόγο να αγωνιστεί; Όχι, φίλε μου, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουμε κόμματα. Η προτροπή που απευθύνω εγώ σε όλους είναι να καταδικάσουν το δικομματισμό. Φτάνει πια! πηγαίνετε όλοι να ψηφίσετε (ας μην απαξιώσουμε το θεσμό των εκλόγών) και ψηφίστε κόμματα μικρά, ενισχύστε τον πλουραλισμό στη βουλή! αποδυναμώστε τους 2 μεγάλους, ώστε να μην μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Κι ακόμη, μην ψηφίζετε χωρίς να έχετε διαβάσει τα προγράμματα των κομμάτων. Μην ψηφίζετε με το σκεπτικό ότι θα σας βολέψουν κάπου όταν βγουν.
    Αντισταθείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ

    ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ιδέες του ΚΚε είναι πιο κατεψυγμένες κι από αυτές της "καθαρής δεξιάς", ξεχασμένες αρκετές δεκαετίες πριν.

    Μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι η "φιλελεύθερη συμμαχία", αλλά χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ

    ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ

    ΚΟΡΟΙΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος δεν ψηφίζει ΚΚΕ ψηφίζει ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, ή όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι τσιράκια των δύο μεγάλων.

    Η λογική σου είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Μάλλον εσύ είσαι το κορόιδο αγαπητέ μου. Απλώς για σένα ο δικομματισμός εκφράζεται ως τρικομματισμός, που με δεδομένα τα πρόσωπα των κομμάτων στην ελλάδα, δε διαφέρει και πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα πάρω την ευθύνη. Δες:

    www.hellenicdynamism.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. File exeis idiea posa xrimata xriazontai gia na ftiajeis ena komma;

    Ego thelo na ftiajo ena komma onomati SS kai tha metanomaso to onoma mou Hilter.

    To jereis oti den mporo;; To sintagma den afinei tin dimiourgia nazistikon , fasistiko kai antidimokratikon kommata. Allo to oti stin arxi grafei oti gia opoliti eleutheria k.t.l. kai blakiew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη για να φέρουμε την Άνοιξη στην Ελλάδα και να γίνουμε όλοι Ωνάσηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Δημοκρατια εστειλε τους φασιστες στην κολαση και τους κουμουνιστες στη μακρονησο.Αμα λαχει θα το ξανακανει. Ουστ βρυκολακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλορίζικο...

    Το κείμενο για τις εκλογές μου άρεσε...
    Η πρόταση για δράση επίσης...
    αν και προσωπικά δε πιστεύω πως το πρόβλημα μας , είναι πως δεν κυβερνάνε οι καλύτεροι, οι πιο άξιοι, οι πιο ικανοί ,...
    Το πρόβλημα μας είναι ,ότι κάποιος μας κυβερνάει !!!
    Εντάξει, δε λέω, από το να μας κάνουν κουμάντο , άχρηστοι, μόνο και μόνο εξαιτίας του ονόματος τους και του θράσους τους , θα προτιμούσα κι εγώ να πάρουν τις ανάλογες θέσεις κάποιοι , πως να το πω ... πιο "αποδοτικοί"...
    Αλλά δε θεωρώ μία τέτοια κατάσταση ως ...τελική...
    (Είμαι "ουτοπιστής" μέχρι τα μπούνια !!!)
    αλήθεια , θα ήταν καλύτερα αν οι "φιλόσοφοι" γινόταν εξουσία , ή αν η εξουσία ,φιλοσοφούσε;
    Προσωπικά επιλέγω το Γ'

    Λοιπόν ...με γειά το ιστολόγιο!!!

    Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα, Παντελή, μας κυβερνάνε, γιατί εμείς παραιτούμαστε έστω και από την ιδέα να αυτο-κυβερνόμαστε...
    Αυτό που προτείνω είναι να βάλουμε στο μυαλό μας το μικρόβιο της προσωπικής άποψης και της προσωπικής πολιτικής δράσης.
    Όπως κάνεις εσύ π.χ., γιατί είναι πολιτική δράση οι προσπάθειές σου.

    Επίσης, δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να κάνει κανείς ένα κόμμα. Βασικά, δεν χρειάζονται καθόλου χρήματα (εκτός βέβαια και αν θέλεις να καταφέρεις να γίνεις βουλευτής. Αυτό είναι άλλου ...παπά Ευαγγέλιο.)
    Χρειάζεται απλώς ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα δηλώσουν μέλη του. Νομίζω είναι 100 άτομα; Κάτι τέτοιο.
    Αλλά σκεφτείτε: Στο αντιδόγμα είναι γραμμένα πολύ περισσότερα μέλη. Γιατί να μην φτιάξουμε λοιπόν ένα ...αντιδογματικό κόμμα;
    Όχι, δεν είναι αυτός ο σκοπός που έγραψα αυτά τα πράγματα, έτσι; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να πατε να γραφτειτε στο κομμα του παπαθεμελη που ειναι και ετοιματζιδικο

    θα σας βαλει και στη λιστα για να σας μαυρισουμε

    ε ρε κατι υποψηφιοι βουλευτες που ξεφυτρωσανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. www.hellenicdynamism.blogspot.com, οι ναζί έχουν πιο κίτρινα πουκάμισα, νομίζω ότι έχασες λίγο την απόχρωση.

    Πέραν της (όχι και τόσο) πλάκας, βαρέθηκα να βλέπω ως τη μόνη λύση στα προβλήματά μας μόνο ναζιστοφασιστοεθνικιστικές απόψεις, ανθρώπων που ταυτίζονται τόσο τέλεια με την άποψη του παπαδόπουλου, ότι δηλαδή "η χώρα είναι ασθενής σε γύψο τον οποίο πρέπει να τον δέσουμε για να μην κάνει κακό στον εαυτό του".


    Πρέπει να αλλάξουμε την ελληνική νοοτροπία. Και αυτό δε θα γίνει με εθνικιστικό αυνανισμό, ούτε με λαϊκή επανάσταση γιατί το πρώτο έχει λάθος στόχους, το δεύτερο δεν πιάνει στον έλληνα πλέον. Και στο κάτω κάτω, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα ώστε να πρέπει να χυθεί αίμα, κάτι που σίγουρα συνοδεύει τις δύο προηγούμενες λύσεις.

    Αρκεί να κουνήσουμε λίγο τα χέρια μας και να μη χαρίσουμε τα ίδια μεγάλα ποσοστά όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Θα είναι ένα βήμα, μικρό μεν, σημαντικό δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΚΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ Ε ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ^ ...κόκκινο κομματόσκυλο... ^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ^ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΡΟΙΔΟ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥΣ^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο Λουκά και για αυτή σου την κίνηση. Μπράβο για τις ακούραστες προσπάθειες που καταβάλλετε να μεταδώσετε λίγη από την αρετή σας, για τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας που συμπαρασύρει κ' εμάς και για κάθε σας όραμα που δίνει χρώμα στην μονοτονία της καθημερινότητας.

    Είχε περάσει κ' από το δικό μου μυαλό μια ανάλογη τρελή κίνηση. Η δημιουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού. Ένα αντιδογματικό κ' ανυπότακτο κανάλι που θα εκπέμπει όλα όσα (κάποιοι) φοβούνται. Παράξενες ταινίες, underground μουσικές, συνεντεύξεις θαυμαστών ανθρώπων, συζητήσεις για κάθε απίθανο θέμα και φυσικά τα απαραίτητα διαλείμματα.. όχι για διαφημίσεις αλλά για διάβασμα! Η πραγματική εξύψωση αυτού του μέσου που κάποιοι χρησιμοποιούν για να μας κάνουν ζόμπι.

    Βέβαια ορισμένοι θα βιαστούν να το χαρακτηρίσουν σαν μια άλλη ουτοπία, όπως ακριβώς συνέβει και με την πρόταση του Λουκά.
    ..κύριοι, όλοι εσείς που θα τρέξτε να υποστηρίξετε κάτι τέτοιο, σας λέω ότι αυταπατάστε. Έχετε επαναπαυθεί με τη ζωούλα σας και φοβάστε να κάνετε το παραμικρό. Τι περιμένετε; Έχουμε γίνει όλοι φιλόσοφοι, ξέρουμε να καταδεικνύουμε κάθε αδικία, να φωνάζουμε, να γκρινιάζουμε, να παραπονιόμαστε ΑΛΛΑ δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε οποιαδήποτε κατάσταση μας προκαλεί φαγούρα. Παρά όταν κάποιος έχει να προτείνει κάτι εναλλακτικό, τον αποδοκιμάζουμε και του κόβουμε τα φτερά χαρακτηρίζοντας τις ιδέες του ουτοπικές..

    Το κείμενο του Λουκά είναι κατά μια έννοια αλληγορικό, κ' λυπάμαι που θα πληροφορήσω αρκετούς από εσάς (που ανάγετε τα πάντα σε πολιτική) ότι βρήκατε λάθος άνθρωπο να επιτεθείτε. Τέλος συγχωρέστε με που δεν θα το κρατήσω μέσα μου, αλλά είστε τόσο ελεεινοί όσο κ' οι απαντήσεις που δώσατε.

    Καλή συνέχεια σε αυτή τη σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο 902 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΕ

    ΟΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατι μου λεει οτι ο αυτος ο τυπος ειναι βαλτος για να ξεφτιλισει το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Luxus ta xrimata pou prepei na doso gia na paro tin adia gia ena komma den tha mou ftanoun akoma kai an pouliso to diamerisma mou!!!

    papathemelides eimaste gia na ta broume;;;

    rota posa theloun ta protokola. An itan na briskame 100 atoma kai na kaname komma kathe 200 spitia kai ena komma tha itan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΦΙΧΤΟΔΕΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

    Φιλε δεν υπαρχει η παλη των τάξεων , υπάρχη η παλη των φυλών. Φιλε την ύλη ποιος την διμιούργησες;Το κκε; μήπως;; χαχαχαχαχααχ
    Σιγα μην παλέψω για ψευδοιδιολογιες! σιγα μην παλεψω για τον εβραιομαρξισμο σου!

    Για μαθε ποιος εφταξε το ονομα και σε ποια γλωσσα γραφτηκε το πρωτο εγγραφο του κκε, για μαθε ποιας καταγωγης ήταν ολοι(Σχεδον) οι βοηθει του Λενιν κ.τ.λ.

    Δεν παλευω για ξενα συμφεροντα !

    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΗΠΩΣ;; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ;; ΜΗΠΩΣ;

    Αν περιμενεις οτι μια επανασταση για τον "επιστιμονικο" σοσιαλισμο θα εσονε την κατασταση ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΒΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φοβού τους αυτοκλητους σωτηρες.
    Δε μου λες ,το Κουκουε θα μας υποχρεωνει να εχουμε στο σπιτι μας και φωτογραφια της Αλεκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ.

    ΡΙΧΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Re eleos!!! den mou les ; otan isoun mikros, mipos epeses mesa se kokini mpogia kai sou exei mini... xaxaxaxaxaxaaxaxaa

    katze diabase kanena biblio gia ton stalin. Fantazomai koritsi eisai;;; mono apo kati teties ta akouo auta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ego stin kalpi tha rijo aspro me galazio! tin galanoleuki .... kai as leei o ritsos oti thelei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ GREEKLISH ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!

    ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

    ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙΣ: ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. XAAXAXAAXAAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXAX
    XAAXXAXAXAXA!!!! DEN ATEXO ALLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TA PISTEUEI O TIPOS AYTA POY !!!!
    !!!!!!! XAXAAXXAXAXAXAXAXAXXAAXXA!!!
    NA SE KALA RE FILE!!!!!

    Mathe lipon oti eimai anti-koumounistis ara kai ethnikistis
    kai to teleutaio komma pou tha cifiza eiste eseis!! Ebraioplikti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΛΙΟΧΑΦΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαχα... Απολαυστικά τα σχόλια! Η VIKI μίλησε για "Ένα αντιδογματικό κ' ανυπότακτο κανάλι που θα εκπέμπει όλα όσα (κάποιοι) φοβούνται. Παράξενες ταινίες, underground μουσικές, συνεντεύξεις θαυμαστών ανθρώπων, συζητήσεις για κάθε απίθανο θέμα και φυσικά τα απαραίτητα διαλείμματα.. όχι για διαφημίσεις αλλά για διάβασμα!"
    Θα με ενδιέφερε πολύ να συζητήσω περαιτέρω το θέμα μαζί της. Να ακούσω περισσότερες λεπτομέρειες, τις ιδέες της, αν έχει ψάξει κατά πόσο είναι εφαρμόσιμο κάτι τέτοιο τι απαιτήσεις θα είχε κλπ. Είχα ανάλογη ιδέα εδώ και πολλά χρόνια αλλά το θεωρούσα μάλλον ακατόρθωτο (με τα δεδομένα που είχα στα χέρια μου) και το άφηνα στην άκρη. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι deranger@mail.gr :)
    Και παρεπιπτόντως με γεια το blog "αεικίνητε" Luxus
    {-The_Lone_Deranger-}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σίγα να μην κατακτήσουν την εξουσία οι κουκουέδες.λολ Αυτούς και μόνο που τους βλέπεις γελάς... Καλά τα λένε μερικοί εδώ μέσα, όλα τα κόμματα είναι τα ίδια σ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στις φετινές εκλογές ψηφίζουμε ΌΛΟΙ Έφη Σαρρή !!!
    ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΗ, ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΗ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απ' όσο γνωρίζω, για τη δημιουργία κόμματος απαιτείται απλώς η υπογραφή/συμμετοχή 250 πάνω-κάτω ανθρώπων (πλέον... παλιότερα χρειάζονταν λιγότεροι), ένα καταστατικό που θα ορίζει και ποιος είναι Πρόεδρος, Γραμματέας κτλ..., και τέλος κάποια συγκεκριμένα χαρτιά που πρέπει να γίνουν, έπειτα από αίτηση...
    Δεν θυμάμαι τώρα σε ποιο υπουργείο γίνονται τα χαρτιά, αλλά τα έξοδα είναι λίγα (ή ανύπαρκτα). Εξάλλου, μία σοβαρή προσπάθεια (όχι για βουλή αρχικά, αλλά για εκπροσώπιση/ενημέρωση υπολοίπων/δράση) θα προϋποθέτει την ύπαρξη ταμίου. Τίποτα το φοβερό... Ας πούμε 5 ευρώ το μήνα ανά μέλος.

    Και μην ακούτε αυτούς που λένε ωχ-αδερφέ, ή χρειάζονται χρήματα, ή δε γίνεται... Δυο-τρεις άνθρωποι και μόνο (αλλά ξύπνιοι) μπορούν να αλλάξουν πολύ το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια... Άλλωστε ο κόσμος θέλει κάποιον να ακολουθήσει (μπεεε...), αλλά δεν έχει εναλλακτικές...
    Δεν είναι τυχαίο το ότι, ακόμα και οι "εναλλακτικές", όπως το ΚΚΕ (εδώ γελάνε...) και το ΛΑΟΣ (ουφ!..), πάλι ξύλινη γλώσσα χρησιμοποιούν, και τελικά δε λένε τίποτα...
    Για σκεφτείτε κάποιους που θα παίξουν το παιχνίδι έντιμα (πχ. θα ξεσκεπάζουν τις βρωμιές των υπολοίπων, αντί να τις κρύβουν, μην τυχόν και φανούν οι δικές τους)...

    Και πλέον υπάρχει και το Internet... Τσεκάρετε την επιτυχία του Pirate Party στη Σουηδία:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pirate_party

    (Εδώ Ελλάδα, έμαθα ότι κάτι πάει να ξεκινήσει εδώ:
    http://neokinima.blogspot.com/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ????
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΦΡΙΚΑΡΑ ΓΕΛΑΣΑ. ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ? ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΡΗ??? ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΠΙ Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ
    ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει δογματικός Αθεϊσμός;

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ονόματός μου

Αναρχοκαπιταλισμός: Το τέλος των Κρατών και η παντοκρατορία των Ισχυρών