Η Γερμανική Αδικία σε βάρος της Ελλάδας

Ο γερμανικός τύπος έχει ξεσηκωθεί εναντίον των Ελλήνων, γιατί στις συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" κάποιοι σήκωσαν ένα πανώ που δείχνει την ευρωπαϊκή σημαία με μια σβάστικα στο κέντρο της.

Όμως, οι Γερμανοί είναι οι τελευταίοι που πρέπει να παραπονιούνται σε όλη αυτή την ιστορία. Πράγματι, τα τελευταία χρόνια πολλά γερμανικά κεφάλαια έχουν χαθεί στην Ελλάδα. Αλλά, δεν χάθηκαν χωρίς κάποια γερμανικά συμφέροντα να τα αντλήσουν πολλαπλάσια.

Αν και σέβομαι βαθιά τον πολιτισμό της Γερμανίας, τους μεγάλους φιλόσοφους και επιστήμονες που έχουν προσφέρει στην Ανθρωπότητα, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι εγκλήματα έγιναν από τους ισχυρούς της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια ενάντια στην Ελλάδα:

 • Μας κατάστρεψαν στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο σχεδόν ολοκληρωτικά.
 • Μας έκλεψαν τόνους χρυσού και φόνευσαν αμέτρητους αξιόλογους συμπολίτες μας, γυρνόντας τη χώρα δεκάδες χρόνια πίσω. 
 • Εκατοντάδες επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου διαλύθηκαν επί της Κατοχής, και δεν ξανάγιναν ποτέ μετά.
 • Εξολόθρευσαν χιλιάδες Ελλήνων Εβραίων που διατηρούσαν πόλεις όπως τη Θεσσαλονίκη σε υψηλό επίπεδο διεθνούς επιχειρηματικότητας και έκλεψαν τις τεράστιες περιουσίες τους, αναγκάζοντας αυτές τις πόλεις να ξεκινήσουν ξανά από το μηδέν. Οι περιουσίες αυτές πήγαν στη Γερμανία φυσικά.
 • Ανοιξαν την πόρτα για να μπούνε στη χώρα μας τα Σοβιετικά και τα Αγγλικά συμφέροντα με αποτέλεσμα τον εμφύλιο, που ξέσχισε την Ελλάδα και ακόμη και σήμερα δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία μας.
 • Αφαίρεσαν με τη συνεργασία των δημιουργημένων από αυτούς πολιτικών μας, επί 3 δεκαετίες, το μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό μας, με αντάλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί. Έτσι ξανάχτισαν τη χώρα τους, ενώ η δική μας έμεινε πίσω, χωρίς υποδομές και βιομηχανία.
 • Δεν μας αποζημίωσαν ποτέ για την τεράστια ζημιά που μας έκαναν στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 • Εκμεταλλεύονταν πάντοτε από το παρασκήνιο με μίζες και ρεμούλες όλη την ελληνική οικονομία. Στρατιωτικοί εξοπλισμοί, τηλεπικοινωνίες, παραγωγή ρεύματος, όλα έρχονταν πάντα -και μιλημένα με μίζες- από τη Γερμανία.
 • Δεν επέτρεψαν, με τη συνεργασία των ξεπουλημένων πολιτικών μας, να δημιουργηθεί βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα, για να μη χάσουν τους πελάτες. (Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί εύκολα ιστορικά).
 • Μιλώντας για πολιτικούς, είναι ηλίου φαεινότερο ότι με γερμανική χρηματική και πολιτική υποστήριξη δημιουργήθηκαν κάποιες από τις μεγαλύτερες πολιτικές δυναστίες  στην Ελλάδα, με σκοπό φυσικά να τις ελέγχουν αργότερα. Αντίστοιχες οικογένειες φτιάχτηκαν από αγγλοαμερικανικά και ρωσικά συμφέροντα, αλλά αυτό δεν μειώνει τη γερμανική ευθύνη.
Σε αντάλλαγμα για όλα αυτά, μας έδωσαν μερικά εκατομμύρια ευρώ, με τέτοιο τρόπο όμως που αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον Ελληνικό λαό, αλλά φαγώθηκαν από τους πολιτικούς λακέδες τους ή δημιούργησαν μεγάλη διαφθορά.

Αν ήθελαν πραγματικά να μας βοηθήσουν με τα χρήματα που έδιναν ως ευρωπαϊκά προγράματα, δεν θα άφηναν ποτέ να γίνει το τεράστιο φαγοπότι της διαφθοράς. Είναι φανερό ότι τους βόλεψε.

Δεν έχουν λοιπόν κανένα δικαίωμα να μιλάνε οι Γερμανοί για εμάς. Είμαστε μια φτωχή χώρα που χτυπήθηκε αλύπητα από όλες τις πλευρές, ένα θύμα της απάνθρωπης πολιτικής των γερμανικών και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών συμφερόντων.

Δεν είμαστε ένοχοι, επειδή τις τελευταίες 3 δεκαετίες κατάφεραν κάποιοι Έλληνες υπάλληλοί τους να φάνε καλά, σε βάρος πάλι όλων των υπόλοιπων Ελλήνων που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα.

Ο γερμανικός λαός καλά θα κάνει να καταλάβει ότι ο ελληνικός λαός είναι φίλος τους, κοντά τους όταν μας χρειάστηκαν, θαραλλέοι και άξιοι αντίπαλοί τους όταν έκαναν λάθος. Δεν είμαστε λαμόγια αλλά πολεμιστές, και αυτό το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι αν το έγκλημα κατά του ελληνικού λαού πετύχει, το ίδιο έγκλημα θα γίνει στη συνέχεια και κατά του γερμανικού λαού. Οι διεθνείς απατεώνες και κερδοσκόποι δεν λογαριάζουν εθνικότητες και κράτη.

Δεν είμαστε οι κλέφτες και οι απατεώνες που θέλουν τώρα κάποιοι να τους επιβάλλουν μέσω των ΜΜΕ ότι είμαστε. Θα πρέπει να θυμηθούν ότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι βασικό στοιχείο του γερμανικού πολιτισμού.

Έχουν πολλά περισσότερα κοινά με εμάς από όσα ίσως φαντάζονται, καθώς η Ευρώπη είναι μία και έχει ακρογωνιαίο λίθο της την Ελλάδα, σε πολλά επίπεδα, πολιτιστικά και οικονομικά.Είναι καιρός οι λαοί να θυμηθούν ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, ότι μας δένει ο πολιτισμός και η ανθρωπιά, και ότι αυτή τη στιγμή αυτά τα συνδετικά στοιχεία της Ανθρωπότητας βρίσκονται υπό επίθεση.


Καιρός λοιπόν, Γερμανοί και Έλληνες, να αφήσουμε τις ανοησίες στην άκρη, και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια κοινή έξοδο από τον Παγκόσμιο Οικονομικό Πόλεμο που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια.

Σχόλια

 1. χιλια μπραβο λουκα!αυτη ειναι η πληρης αληθεια αν θελουμε να μιλαμε ορθολογικα και οχι συμφεροντολογικα ή ενοχικα. johny f

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «κακό μάτι», η «κακιά γλώσσα» και όλα αυτά τα ανύπαρκτα

Για ποιο λόγο συνελήφθη ο "Γέρων Παστίτσιος", ο νεαρός που αποκάλυψε την απάτη που έχει στηθεί γύρω από τον μοναχό Παϊσιο.

Κοινωνικός Δαρβινισμός