Σεισμός 8.4 ριχτερ στη Λιβύη! Ο σεισμός που ...δεν έγινε.

Το Διαδίκτυο βουίζει από μια καταγραφή που έγινε στους σεισμογράφους της Ευρώπης, αλλά σβήστηκε μετά βιαστικά από τους υπεύθυνους:

Ένας σεισμός, με τεράστια ένταση 8.4 ρίχτερ εντοπίστηκε χθες, 19 Μαϊου 2011, στις 2 το μεσημέρι (1 στην Ελλάδα) στα ανοιχτά της Λιβύης, κοντά στις πόλεις Μπαλντάτ και Νταράτζ. Καταγράφηκε από τουλάχιστον δύο ευρωπαϊκά σεισμολογικά κέντρα.

Ο σεισμός είχε βάθος 30 χιλιομέτρων και επίκεντρο (30.72N, 10.79E).

Για κάποιο λόγο, κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στον σεισμό, αν και θα έπρεπε. Παραδόξως, βέβαια, ο σεισμός δεν φαίνεται να έγινε αισθητός στην Ελλάδα ή στις γύρω χώρες, αν και θα έπρεπε.Όταν άρχισε να δημιουργείται έντονη φημολογία για πυρηνική έκρηξη στην Λιβύη, ο διοικητής του INFP (ρουμάνικο σεισμολογικό κέντρο) δήλωσε ότι ένα λάθος στους σέρβερς στο Στρασβούργο, δημιούργησε αυτή την παράδοξη αναφορά. Η καταγραφή διαγράφηκε.

Την ίδια μέρα έγινε ο μεγάλος σεισμός 5.9 ρίχτερ στην Τουρκία, από τον οποίο σκοτώθηκε ένα άτομο, και το ΝΑΤΟ δήλωσε ότι χτύπησε 8 πλοία του Καντάφι μέσω αεροπορικών επιθέσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «κακό μάτι», η «κακιά γλώσσα» και όλα αυτά τα ανύπαρκτα

Για ποιο λόγο συνελήφθη ο "Γέρων Παστίτσιος", ο νεαρός που αποκάλυψε την απάτη που έχει στηθεί γύρω από τον μοναχό Παϊσιο.

Κοινωνικός Δαρβινισμός